Pre šarmantne, nežne Kate i elegantne Letizije, bila je i još uvek je jedna od najbolje odevenih dama kraljevske, plave krvi - prelepa, božanstvena Rania od Jordana. Toga se setimo svaki put kada je vidimo, bilo da je na zvaničnoj turneji sa suprugom ili na nekom humanitarnom događaju.

Ona je takođe dama koja pored tradicionalne arapske, skupocene odeće često nosi brendirane marke (veliki je fan Prade, Fendija, Chanela), pogotovo na bitnim, zvaničnim događajima. U dnevnim prilikama, Rania je ipak takođe sofisticirana i prilično elegantna iako se opredeljuje za klasiku i zagasitu paletu.

(5 najbolje stilizovanih dama plave krvi) 

Prilikom posete jordanskom Crvenom krstu, Rania je blistala u savršenoj, jednostavnoj midi suknji A kroja od lana, koju je uparila elegantnom, takođe jednostavnom bluzom u boji peska, dugih rukava čiji jedini ukras je ogromno, drveno dugme pri kragni.  

Prilično harmoničan i usklađen outfit, jordanska kraljica je komplementirala atraktivnim lakovanim salonkama u elegantnoj, prefinjenoj kombinaciji pesak i čokolada-braon.

(I ona se pridružila Balmain armiji: Kraljica Ranija u maksi suknji francuske kuće)

Njen bronzani ten i raskošna, kestenjastomedna kosa koja je padala u mekim loknama su bili jedini i sasvim dovoljan finiš ovog prelepog izdanja.

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija