Izgleda da je glumica napravila malu pauzu sa brojnim poslovnim obavezama i rešila da se malo opusti... Bar to svedoče fotografije koje su obišle svet, a na kojim se vidi kako Gwyneth uživa na jednoj zabavi u Los Anđelesu.

(Gwyneth Paltrow otkrila svoje beauty tajne)

Za prijatno, junsko veče, zvezda filma Iron Man je odabrala da ponese lepršavu modnu kombinaciju koja je savršena za ovakve prilike, a i sigurni smo da bi sve fashion dame poželele da je iskopiraju.

Zapravo, odevni komad koji nam je privukao pažnju je retro kombinezon neobičnog prugastog dezena, u kombinaciji plave i bele boje.

Iako je reč o jednodelnom modelu, neobični prorezi koji su na liniji stomaka povezani krupnim čvorovima, otkrili su njen oblikovan struk.

Fantastične široke nogavice koje se šire u veliko zvono izgledale su pomalo divlje, zbog čega nas je ovaj outfit podsetio na osamdesete .... I to nije sve! Upravo ovaj model zvoncara je poznat po izduživanju nogu i čitave figure!

Uz ovaj sjajan stajling, lepa glumica je uklopila svedene aksesoare, odnosno nekoliko zlatnih narukvica koje su ovu kombinaciju podigle na viši nivo.

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija