Daniel Craig kog smo nedavno gledali u filmu "Spectre", poslednjem iz serijala o James Bondu, prema pisanju medija neće biti više agent 007. Iako je produkcijski tim pokušavao da Craiga zadrži, ni nekoliko dodatih nula nije moglo da zadrži glumca u ulogi najpoznatijeg britanskog agenta.

Strani mediji već su počeli da špekulišu ko bi mogao da ga nasledi, a među svim pomenutim imenima, izdvojilo se ime 30-godišnjeg glumca Jamiea Bella kog pamtimo po ulozi u filmu "Billy Elliot".

Iako je ugovorom vezan za snimanje još jednog nastavka Jamesa Bonda, glumcu Danielu Craigu navodno je dosta, i fizički i psihički. Upravo zbog toga, mediji su se raspisali i kako je novi James Bond već pronađen, a sve je uverljivija glasina kako će ga utelotvoriti mladi glumac Jamie Bell.

On je navodno već u pregovorima s producentkinjom Barbarom Broccoli s kojom trenutno radi i na jednom novom filmu, "Stars Don’t Die".

Mnogi fanovi već sad zameraju što Craiga neće gledati u idućoj Bond avanturi, no neki pak smatraju kako bi se Jamie Bell mogao jako dobro snaći u ovom moćnom liku.

Kako god bilo, Daniel Craig je uputio dva saveta novom Bondu, za koje smatra da bi mu mogla itekako pomoći, a to su: "Prvo, to je samo tvoja odluka i nemoj slušati nikoga drugog, osim sebe. I budi sjajan u toj ulozi, daj sve od sebe. Daj najviše od sebe ikad. To je ipak James Bond. Vredi toliko uložiti" poručio je Daniel Craig, za kojeg je sve izglednije da mu je "Spectre" iz 2015. godine bio i poslednji James Bond film. 

Izvor: buro247.hr

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija