Možda ju je na crvenom tepihu zasenila prelepa Amal Clooney koja je na premijeru filma Money Monster došla u vidu podrške suprugu, inače glavnoj muškoj zvezdi filma, ali Julia Roberts ostaje naša miljenica!!

Jedna od najvećih zvezda Holivuda vratila se na crveni tepih Kanskog festival birajući jednostavnu kreaciju Armanija, inspirisanu vintage haljinama velikih filmskih zvezda.

Sofisticiranu haljinu krasio je otvoren blagi V dekolte sa spuštenim, kratkim rukavima koji su otkrili glumičina ramena, naglasivši njenu bistu i pozamašan dekolte, dok je samu teksturu haljine ukrasio uzan nabor nalik perju.

foto: Mypick_yourstyle / Instagram

Prelep osmeh, inače prepoznatljivi i zaštitni znak Julije, talasasta kosa i skupocena ogrlica sa smaragnim priveskom bili su dovoljan aksesoar za ovaj glam look kojim je Roberts dokazala da je manej više i da "old good glamour" opstaje.

foto: nydailynews / Instagram

Zvezda “Pretty woman” filma je ipak najviše aplauza dobila za odluku da se bosonoga popne na vrh teatra.

foto: casabignami / Instagram

Ne znamo da li ju je na to inspirisala Amal koja je zamalo pala sa stepenica boreći se sa haljinom ili umor koju ju je zatekao nakon napornog dana koji je obuhvatao i press photocall na kom je takođe pobrla pohvale za prugasto Givenchy odelo koje  je ponela… 

foto: GivenchyOfficial / Instagram

U svakom slučaju, Julia, ti si naša omiljena zvezda.    

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija