Turneja povodom premijere filma X-Men: Apocalypse je počela, i mi joj se posebno radujemo jer ćemo dobiti priliku da vidimo čarobne modne kombinacije u režiji jedinstvene glumice Jennifer Lawrence, koja u pomenutom filmu igra glavnu žensku ulogu.

(7 saveta za fit telo po uzoru na Jennifer Lawrence)

Prva lokacija je bila Britanija. Dvadesetpetogodišnja glumica je pozdravila londonsko sivo nebo, odevena u glamuroznoj srebrnosivoj haljini sa potpisom Diora.

Svilenkasta haljina maksi dužine je zahtevala dosta smelosti, jer iako veći deo pokriva, ona ipak naglašava najseksipilnije ženske atribute, poput dekoltea i leđa.

Klasičan kroj koji prati liniju tela, osvežen je zanimljivim isečenim delovima, odnosno poluotvorenim dekolteom i izrezanim trakama koje se ukrštaju na leđima.

Ipak, za krajnji efekat seksepila i zavodljivosti je zaslužan duboki prorez, koji je otkrio glumičine noge ali i srebrne cipele sa visokom štiklom koje su izazvale malo saplitanje, koje se nije završilo većom nezgodom, ali to je Jenn, bilo bi čudno da se nije saplela, zar ne?

To je sprečio kolega lepe glumice koji ju je pridržao. Jenn se nasmejala se svojoj nesmotrenosti, hrabro nastavila da šeta crvenim tepihom i da uživa u svojoj večeri.

Tada smo pored savršenog outfita, primetili njenu šminku koja se zasniva na klasičnom beauty looku. Tamno crni ajlajner istakao je njene plave oči, a crveni karmin pružio dašak glamura.

Razbarušeni, i pomalo messy talasi u stilu Marilyn Monroe izgledali su veoma prirodno, i momentalno su nas asocirali na kultnu glumicu, što još jednom dokazuje da je Jennifer na premijeri zaista zablistala i donela dašak holivudskog glamura. 

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija