Šta najviše volimo kod Victorije Beckham?

To što će uvek bez obzira na priliku i sredinu negovati svoj prepoznatljiv look! Tako je bilo i tokom njene Hong Kong turneje na koju se uputila prevashodno sa željom da otvori svoj prvi butik na azijskom tlu, ali i prisustvuje humanitarnoj amfAR gali. 

Za obe prilike, Vic se opredelila naravno za sopstveni brend, ali i omiljene boje: crnu i plavu, koje nosi kao nijedna druga, s naglaskom na sofisticiranom kroju i udobnom materijalu. 

Za sam dolazak u Hong Kong, britanska kreatorka je odabrala crnu vunenu rolku koju je uparila za prefinjen look sa midi suknjom. Kompletan look je izgledao prilično moderno, svedeno i decentno, ali i krajnje praktično.    

Zalizan rep, naočare, crne salonke i torba na rame zaokružili su ovu kombinaciju na najbolji mogući način.  

Gala je već zahtevala malu dozu glamura, ali opet u njenom stilu. Plavi vuneni kostim efektnog karo desena, koji se bazirao na korsetni godnji deo i asimetričnu suknju na preklop, midi dužine, istakao je dizajnerkinu bistu i njen preplanuli ten. 

Puštena kosa sa strane, decentan smokey eye, ruž u boji kože i crne salonke bile su očekivan finiš britanske kreatorke koja je blistala okružena pažnjom i ljudima koji su želeli da se uslikaju sa jednom od najzanimljivijih žena u modnoj industriji. 

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija