Može se reći da je jedina poteškoća u ovom poslu to što morate stalno da se suzdržavate, odnosno ne pokazujete oduševljenje koje Leonardo DiCaprio svakako zaslužuje.

Srećnica koja je uspela svoj CV da obogati ovim angažmanom je glumica Kasi Brown koju je DiCaprio angažovao tokom snimanja filma The Aviator, 2003. godine. 

Da slučajnosti ne postoje govori činjenica da je 2002. godine za glumca radila njena drugarica koja se slično zove Kayce Brown dok je DiCaprio 2002. godine snimao film Catch Me If You Can.

Njegova tadašnja asistentkinja Kayce je nastavila da radi za njega i na početku snimanja filma The Aviator koji se snimao u Montrealu. Kayce je potom pozvala drugaricu Kasi da im se prodruži u Kanadi. Kada se filmska ekipa preselila u Los Anđeles gde se nastavilo snimanje, Kasi je već uveliko poznavala Lea i postala njegova asistentkinja. 

Sigurno se pitate kako to izgleda raditi za glumačku veličinu kao što je DiCaprio. Evo šta je Kasi Brown u razgovoru za The Huffington Post rekla o poslovnom iskustvu sa DiCapriom koje joj je promenilo život zauvek.

"Leo i ja smo se uvek dobro zabavljali na setu. Voleli smo da posmatramo ljude i imitiramo razne karaktere", rekla je Kasi.

"Nekada bih se pravila da je Leo samo još jedan od onih slavnih ličnosti koje slede uobičajene stereotipe i kada bi me on zamolio da nešto uradim obraćala bih mu se sa: Da gospodine, kako vi kažete gospodine. Želite li još nešto gospodine? On bi mi samo kroz smeh odgovorio: Oladi, Kasi."

Radeći sa Leom, Kasi je naravno upoznala i njegovu drugu stranu, da obožava Halloween jer tada može da izađe među svet kostimiran i da se druži sa ljudima bez da ga iko vuče za rukav, kao i da ima izgrađen stav o politici, da je veliki poznavalac istorije i pop kulture. Uopšteno da je vrlo obrazovan i normalan čovek koji voli da se druži i razmenjuje iskustva sa drugim ljudima.

Priredila: P.M.L.

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> http: //www.viber.com/ellesrbija