Možda je izostala sa Grammy nagrada usled promuklog, bolesnog grla ali je zato stigla da "začini" godišnje BRIT nagrade koje su sinoć održane u Njujorku. Iako je veliku pažnju sa Riri ukrala Adele koja je trijmfovala u čak 4 kategorije - Najbolji singl (Hello), Najbolji album (25), Najbolja pevačica i u kategoriji za Najbolji internacionalni uspeh, pop zvezda s Barbadosa je ipak ostavila veliki utisak.

Prvo na crvenom tepihu, a potom na samoj sceni na kojoj joj se nenajavljeno i kao iznenađenje pridružio Drake sa kojim diva i peva aktuelni hit "Work".

U stilu moderne sirene, Riri je blistala u svetloljubičastoj haljini trakaste teksture s potpisom Armani Prive linije, dok je nakit Jacka Vartaniana i Case Reale komplementirao ovaj njen glam i prilično pristojan look!  

Poslednji dani su prilično busy za bad girl devojku. Na Njujorškoj nedelji modele se predstavila kao kreativni direktor za Fenty x Puma, zatim je na Grammy nagradama briljirala u stilu pozirajući u crvenoj Nina Ricci haljini, da bi pred svoj rođendan objavila video za pomenutu pesmu "Work". 

Perfomans je obeležen njenim dirty plesom, ali i floroscentnim laserskim zracima koji su Rihanninoj garderobi dale jednu zabavnu notu. 

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> http: //www.viber.com/ellesrbija