Kada žena izgleda prelepo, negovano kao Sofia Vergara, stvarno ne vidimo razloga da je Photoshop "doteruje". Zato nam je nekako bilo čudno i neshvatljivo kada nismo uspeli da prepoznamo kolumbijsku lepoticu na naslovnici magazina The Edit, koju prati prelep editorijal.

Naime, Sofia (43) koja se nedavno udala za kolegu Joe Manganiello pozirala je za najnoviji broj online magazina The Edit koji izdaje Net-a-porter. Zanosna i zavodljiva Sofia koja je prepoznatljiva po svojoj raskošnoj kosi, zavodljivom pogledu ali prevashodno po rasnim oblinama smatra se ženom koja svoje godine nosi ponosno bez pomoći hirurške intervencije.

Genetika, zdrav život... nije ni bitno, na njoj je sve prirodno, pa i sitne bore koje su deo nje i njene lepote te nam je krajnje neshvatljiva odluka ekipe magazina i online shopa da Sofijino lice "ispeglaju" i to prilično.  

Neosporivo je da je editorial u kome je Sofia pozirala odevena u seksi, edgy crnu haljinu i prefinjenu belu vrlo elegantan, upečatljiv, odličan, ali kompletan utisak je umanjen i nekako negativan, a za to je zaslužan Photoshop. 

U razgovoru za The Edit, Sofia se osvrnula na svoje obline i telo: Poznajem svoje telo: znam da sam rasna i da imam grudi koje izgledaju plastično, grudi striptizete. Imam osećaj da nosim sedmicu i zato što su moje, prirodne, teško mi je da ih obuzdam! Haljine koje nosim moraju da budu strukirane, da imaju korsetni deo koji će da drže ove moje bombe. Često mi bude prilično naporno da se krećem u nekim haljinama i jedva čekam kraj večeri. Velike grudi su ukras ali i neka vrsta tereta. Za deset godina planiram definitivno da ih smanjim. Ne želim da izgledam kao stara, oronula striptizeta."     

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> http: //www.viber.com/ellesrbija