Često stil i zvuk ne idu zajedno, ali postoje izuzeci poput japanske elektro umetnice Mademoiselle Yulije.

Na stalnim zabavama velikih modnih kuća poput Chanela, Givenchyja i Louis Vuittona, Yulija stoji rame uz rame sa mnogim dizajnerima što se tiče poznavanja mode, a to pokazuje i njen autentičan stil koji čine zanimljivi aksesoari i živahna paleta boja.

Yulija se aktivno bavi muzikom još od kad je bila tinejdžerka. Pravi hit postala je kada je počela da organizuje elektronske žurke pod nazivom Neon Spread koje su inspirisane noćnim životom u Londonu. Yulija je postala poznata na japanskoj pop i hip-hop sceni, a često sarađuje i sa mnogim umetnicima iz sveta elektonske muzike.

Kada je u pitanju moda, Yulija je pokazala da je impresionirala mnoga velika imena iz modne industrije, pojavljujući se na reklamama za Stellu McCartney, sedeći pored Anne Delo Ruso, ali i pokrenuvši sopstvenu liniju bling nakita pod nazivom Giza.

Njen lični stil je prožet vragolastom energijom i spajanjem nespojivog. Yulijin pomalo divlji, potpuno drugačiji stil nije za potcenjivanje, jer ona ima moć da ga učini prihvatljivim. Bilo da upari pastel Chanel torbu sa kratkim čarapama i belim štiklama ili cvetnu Gucci torbu sa kimonom, ona pokazuje da je pravi majstor miksa, ne samo za miksetom, već i što se tiče mode.

Priredila: Teodora Andrić

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> http: //www.viber.com/ellesrbija