Vojotkinja od Kembridža je uspela da donese pravi duh novogdišnjih i božićnih praznika kada se pojavila na Anna Freud Centre zabavi. Bubnjevi, novogodišne dekoracije i dobro raspoloženje su bili prisutni u velikoj sali u kojoj se ova svečanost održavala.

Nismo mogli da ne primetimo da se lepa Kate sjajno zabavljala zajedno sa decom i njihovim roditeljima. Ceo događaj je upotpunio muzički bend i fantastični bubnjevi, kojima čak ni vojvotkinja nije mogla da odoli.

U sledećem trenutku, Kate se pridružila deci i zasvirala poznatu numeru "We Will Rock You" na bubnjevima, što je oštro oko fotografa uspelo da zabeleži.

Što se tiče modne kombinacije, Kate je odabrala savršen outfit za školsku svečanost. Vojvotkinja se vodila osnovnim pravilom odevanja za prazničnu svečanost: nikada ne možete pogrešiti sa crvenom haljinom!

Kate je ponela klasičnu haljinu sa dugim rukavima, dužine do kolena. Posebno je zanimljiva plisirana suknja na koju se nadovezuje duži deo bluze koji je oblo isečen sa strane.

Iako je zasijala u punom sjaju, moramo da napomenemo da je ponovo reč o "reciklaži", jer je za ovaj događaj Kate ponela haljinu Alexandera McQueena, koju je nosila nekoliko puta ranije.

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> http: //www.viber.com/ellesrbija