Sestre Olsen, Olivia Palermo, Victoria Beckham, Blake Lively, Marion Cottilard, Diane Kruger, Kate Moss... ove dame spadaju u retke celebrity osobe koje nemaju stilistu. Većina ostalih ne želi da rizikuje i svoje odevne kombinacije prepušta sigurnim i profesionalnim rukama stilista. 

Među njima su i najaktuelnije zvezde modelinga - Kendall Jenner i njena prijateljica i koleginica Gigi Hadid. Ove dve manekenke već neko vreme sarađuju sa poznatom stilistkinjom Monicom Rose.

Monica koja je iz Los Anđelesa ( 784 000 pratilaca na Instagramu) spada u najpoznatije i najzaposlenije stiliste Holivuda, kao i damu koja je odgovorna za stil skoro kompletne Kardashian / Jenner / Hadid porodice.

Rose je uspela da pročisti i oplemeni stil slavnih dama tako što je u njihov svakodnevni look unela minimalističnu odeću, svedene monohromatske palete s akcentom na kroj i kvalitetne materijale. Zahvaljujući njenim sugestijama ali i statement izdanjima Gigi i Kendall su se našle na listi best dressed dama u tekućoj godini. 

"Prvo sam počela da radim sa Kim, još 2007. godine. Ostalo je istorija. Kim me je uvela u društvo poznatih i danas sarađujem sa preko 30 osoba iz sveta šou biznisa. Moram da priznam kako mi je kreiranje off duty izdanja veći izazov nego red carpet pojavljivanja jer u sferi crvenog tepiha nemate puno prostora za eksperimentisanjem. Prosto se zna koje kreacije su za svečane, glam manifestacije. Off duty ste vi, vaša ličnost te mi je bitno da upoznam osobu bliže od onoga šta voli da nosi. Ja lično se oslanjam na svoj instikt a s obzirom da sam perfekcionista proces traje neko vreme dok ne osmislim idealan otfit za neku osobu."  

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija