Nema ništa slađe od bebe! A deca vojvotkinje od Kembridža i princa Williama su preslatka!! Da, da. Prince George nas je razneživo svojim prvim zvaničnim fotografijama na kojima su mu igrali obraščići od sreće, tik pred katolički Božić.

Sada je došao red na njegovu malenu sestricu, medenu Charlotte koju je samo dva dana pre princezinog rođendana uslikala njena majka, Kate Middleton koja je dve prelepe fotografije ćerke postovala na zvaničan Twitter profil kraljevske porodice.

Na fotografijama mala princeza sedi u velikoj, karo fotelji klasičnog, starinskog stila odevena u cvetnu haljinicu i kardigan svetloružičaste boje. Malena je neodoljivo slatka na fotografijama, a poseban značaj njima je dala vojvotkinja pred kojom malena očito nije imala ni trunku treme.

Inače, javnost nije videla nijednu fotografiju britanske princeze još od zvaničnih fotografija krštenja koje je uslikao Mario Testino.  

Kako prenosi People.com, u tradiciji Britanske kraljevske porodice je da s vremena na vreme objavi po neku fotografiju prinčeva i princeza. 

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija