Latino diva nije samo bila domaćin ovogodišnje dodele American Music Awardsa, već je i odevena u tribalni kostim i jaknicu sa krznom napravila pravi lom na bini izvodeći svoje hitove!

Njene modne kombinacije takođe su privukle pažnju ali i potvrdile da je J.Lo jedna od najbolje obučenih dama na show sceni.

Kompletan nastup je imao i jedan bitan lični momenat. Naime, upravo je na ovoj sceni J.Lo pre 24 godine nastupala prvi put kao plesač. Ovo otkriće nas je podstaklo da malo dublje istražimo prošlost jedne od najpoznatijih pevačica i glumica na svetu. 

1. Pre uloge Fly Girl u seriji In Living Color, Jennifer je bila jedna od glavnih plesačica u plesnoj grupi koja je na nastupima pratila kultni boys bend iz 90-ih, New Kids on the Block. Kada ju je u jednom intervju Jay Leno pitao koji momenat pamti kao onaj koji je odredio njenu karijeru J.Lo je spomenula nastupa na dodeli AMA nagrada, daleke 1991. godine. Tokom devedesetih, Lopez je takođe bila jedna od glavnih plesača Janet Jackson pojavivši se i u video spotu za pesmu ‘That’s the Way Love Goes’’.  

2. Zelena haljina od šifona s potpisom Versacea koju je Lopez nosila na dodeli Grammy nagrada pre 15 godina ( 2000.) spada u jedne od najpoznatijih haljina u istoriji mode. Ova haljina drži još uvek rekord u broju pretraživanja na Google. Ovom pretragom, koja je mahom podrazumevala search "J.Lo wearing the dress", lansiran je, odnosno pokrenut Google Image Search koji do tada nije bio u funkciji...

3. Na samom početku muzičke karijere, Lopez je lansirala svoj prvi parfem - Glow by JLo. Prvi parfem s potpisom latino dive je zaradio više od $40 miliona dolara, i to samo u prvoj godini prodaje. Takođe je postao jedan od 10 najprodavanijih ženskih parfema u 2002. godini. Od tada, J.Lo je lansirala još 17 parfema i za sada njena parfemska linija joj donosi više od 2 milijarde zarade što je čini jednom od retkih dama čija je parfemska avantura uspela.

4. Lopez je tokom gostovanja u emisiji The Tonight Show with Jimmy Fallon, prošlog januara otkrila da je njena majka, “veliki kockar,” jednom osvojila jackpot dok je igrala na slot mašinama u Atlantic Cityju, vredan preko 2.4 miliona dolara.

5. Jennifer Lopez i Kim Kardashian West možda naizgled nemaju dosta sličnosti ali kad malo bolje uporedite dve dame, pojave se neke sličnosti. Nalik Kim, 46-godišnji pevačica je takođe protivnik alkohola. Obe devojke smatraju da ih je upravo to sačuvao od rapidnog starenja kože. 

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija