Jedan od najlepših parova sveta, zanosna Sofia Vergara i Joe Manganiello su se juče zavetovali na večnu ljubav! Par je sudbonosno "da" izrekao na raskošnoj i glamuroznoj ceremoniji koja je upriličena na Floridi, u klubu The Breakers (Palm Beach).

Par je dobio i specijalan hashtag #Jofia kojim su gosti skupocene svadbe preplavili društvene mreže fotografijama zaljubljenog i tek venčanog para! Naravno, nas je najviše interesovala venčanica seksepilne Kolumbijke koja se opredelila za raskošnu venčanicu Zuhaira Murada.  

Još pre nekoliko meseci saznali smo da je Sofia naručila unikatnu venčanicu libanskog kreatora čije kreacije zgodna brineta inače preferira kada su u pitanju red carpet dešavanja (Emmy, Globes, Oscar). Čak i za probu ceremonije, Sofia je nosila Muradovu kolekciju iz Pre-Fall kolekcije. Na pitanje šta najviše voli kod glumice Zuhair je odgovorio: Njenu kontrolu. Sofia je svesna svojih oblina, seksepila i takav imidž "seksi bombe" neguje već godinama birajući kombinacije koje laskaju njenoj figuri.  

Inače Muradova couture venčanica stvarno je remek-delo i unikatan komad koji krasi 5 kilograma šljokica, 2,5 kilograma bisera i čak 350 kristala. Ukupno 32 krojača je radilo na ovoj haljini i to punih 1, 657 sati. Model je ipak klasičnije forme - gornji deo krasi korset dok je donja suknja balon forme dodatno obogaćena panelima punih nabora.    

Upravo ti paneli i raskošan barokni vez su osvežili klasičnu formu venčanice. 

“Izabrali smo ovaj kroj ne bi li naglasili njene obline. Paneli mogu da se skinu te je Vergara imala ustvari dve haljine za veče. Jednu klasičnu i jednu otmeniju koja prati liniju njenog tela. Želeli smo nešto spektakularno i grandiozno a za vez su nam poslužile kao inspiracija freske iz evrsopskih, mahom rimskih crkvi."    

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija