Malo je dama koje mogu da pariraju fatalnoj Monici Bellucci. Malo, skoro nijedna.

I dok smo iščekivali premijeru najnovijeg Bonda, bili smo sigurni da će zvezda večeri biti zanosna italijansko-francuska glumica koja je najstarija glumica koja se pojavljuje u ulozi Bond devojke, ali titulu najbolje obučene i najzanosnije Monica je podelila sa koleginicom iz filma, mladom francuskom zvezdom Leom Seydoux.

Dok je Monica očarala sve prisutne zanosnom lepotom jedne rasne lepotice, pozirajući u dramatičnoj Ralph & Russo couture haljini smaragnozelene boje, Lea je blistala u kreaciji za koju bi retko ko rekao da je delo Prade.

Lea Seydoux, la belle ju jour francuske kinematografije, je oduzimala dah u stilu holivudskih diva i to onih platinastih ( Marilyn, Lara Turner) u srebrno-zlatnoj toaleti otvorenih leđa koja je ceo crveni tepih obasjala nalik disco ball kugli, izgledajući kao masterpiece od milion dolara!  

I frizura je ispratila taj holivudski momenat - talasasti bob, stilizovan na jednu stranu Lea je upotpunila zavodljivom metalik smokey eye senkom, ružičastim karminom i sofisticiranim, vintage minđišama. Prelepo i moćno red carpet izdanje.. 

Monica se nalik mlađoj koleginici opredelila za haljinu raskošnog i otmenog materijala. Decentni pliš koji uvek izgleda glamurozno i skupoceno pogotovo u ovako divnoj smaragdnozelenoj boji je izgledao dramatično na telu jedne od najseksepilnijih žena na svetu koja može da se pojavi u bilo čemu a opet da izazove oduševljenje. Jer, Monicin seksepil je u očima, kosi, usnama i zavodljivom telu...

Kao i u prethodnim red carpet izdanjima, Monica ostaje verna minimalnom stilizovanju i puštenoj, prelepoj kosi koja je padala u lepršavim, senzualnim talasima na njeno rame. 

Ostavljamo vama da procenite koja dama je ostavila veći utisak, bojeći se da ćemo ipak ispasti pristrasni... 

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> http: //www.viber.com/ellesrbija