Opšte je poznata činjenica da su rođendanske žurke modnih dizajnera "top of the pops": spektakl na kom se okupi ne samo fashion elita već i filmske, muzičke zvezde!

Ovog leta smo imali čak tri glam žurke: Riccardo Tisci je proslavio četrdeseti na Ibici, Mario Testino jubilarni 60-i rođendan je obeležio autentičnom temom u stilu Havane, i onu koju je Natalie Massenet priredila u italijanskom mestu Pozitano za svoj 50. rođendan!  

Nakon njih red je došao na Oliviera Rousteinga, francuskog dizajnera i kreativnog direktora modne kuće Balmain koji je nedavno takođe, doduše ispred Balmaina priredio žurku za pamćenje kojom je zvanično lansirana Balmain kolekcija koju je Olivier uradio za švedski brend H&M.

Samo nekoliko dana nakon lude i nezaboravne žurke, Olivier je okupio skoro istu ekipu za svoj rođendanski party. Fashion eliti na čelu sa Carom Delevingne, Gigi Hadid, Kendall Jenner su se pridružile i filmske zvezde Kate Hudson i J.Lo.

Žurka je održana u Olivierevoj privatnoj rezidenciji koja se nalazi na Lauriel Canyonu a specijalni gosti su bili svi iz Kardashian / Jenner porodice ( sem Caitlyn) koji su bili među najveselijima pored otkačene i uvek raspoložene Care Delevingne.

Gosti, skoro svi od reda odeveni u Balmain su se dobro zabavljali uz muzički nastup Tyge ( dečka Kylie Jenner) dok je vrhunac večeri bilo duvanje svećica na crnoj torti sa zlatnim jestivim vezom. 

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> http: //www.viber.com/ellesrbija

Kreativni direktor Balmaina i jedan od najpopularnijih dizajnera današnjice je svoj jubilarni, 30. rođendan proslavio u društvu najpoznatijih modeling zvezda današnjice i kompletne Kardashian / Jenner familije!