Kendall Jenner, Cara Delevingne i njena sestra Poppy su se pre nekoliko dana zajedno pojavile na balu pod maskama koji je za VIP goste organizovala Eva Cavalli, supruga poznatog italijanskog dizajnera Roberta Cavallija.

Bio je to očito party koji se ne propušta jer su se IT cure - Cara, Kendall i Poppy, potrudile da se pojave u svojim najboljim modnim izdanjima. Sve tri dame su lica sakrila iza izazovnih čipkanih maski, dok su se u sferi odeće odlučile za prilično seksepilne stajlinge.

Naime, Kendall je otišla najdalje odenuvši prilično prozirnu čipkanu suknju koju je iskombinovala sa baršunastim plišanim sakoom i crnim sandalama. Nije tajna da Kendall Jenner ima dobro telo i da joj ovakve kombinacije super stoje!

(Kendall Jenner: Najbolja street style izdanja lepe manekenke)

Cara se takođe odlučila za potpuno crnu kombinaciju. Uz pantalone visokog struka obukla je čipkani top i crni sako dok je od modnih dodataka odabrala nekoliko decentnih ogrlica. Poseban detalj kod Care je bila obuća: poluduboke čizmice otvorenih prstiju od velur kože.

(Cara Delevingne: Britanska zvezda blistala u Vauthier Couture kreaciji na premijeri svog novog filma)

Poppy se ipak odlučila za all red look, izgledajući fantastično u jarko crvenom kombinezonu dubokog dekoltea koji je uparila sa crnim špic sandalama.

(Look dana: Poppy Delevingne u savršenoj tvid haljini s potpisom Chanela)

Koji je vaš komentar za ove tri trendseterke?

izvor: fashion.hr

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija