Nakon što nas je oduševila u video spotu u kom je prikazana najnovija kolekcija Toma Forda za proleće, Gaga je požurila u Pariz u kom je prisustvovala nekolicini revija.

Povratan na američko tlo, Gaga je obeležila upečatljivim all american izdanjem. Majka monstruma se na aerodromu pojavila u grunge kombinaciji u stilu Courtney Love ( tijare, bundice, slip haljine), žene koja spada u autentične dame ekcentričnog, crazy stila koji je uvek izazivao različite reakcije kod ljudi - ili oduševljenje ili stanje šoka, nikada ravnodušnost! 

Lady Gaga koja je do sada uspela da kanališe i legendu filma, Marilyn Monroe, ali i provokatnog Marylina Mansona, i da iz jedne krajnosti ode u drugu, ovoga puta nas je podsetila na Courtney svojom platinastom kosom, jakom šminkom i odećom koja ima neki high-low rock ’n’ roll elemente koji su krasili i još uvek rase stil madam Love. Mada, bilo je tu malo i Britney Spears momenta ako nas pitate! 

Gaga je za povratak kući izabrala majicu sa natpisom Judas Priesta, kraći iscepan šorts i svoj stav bez kog ne izlazi iz kuće. Nadogradnja je bila ipak glam, posebno se to odnosi na salonke od pliša sa otvorenim prstima koje su malo ublažile kompletno izdanje i učinile ga ženstvenijim. Crveni ruž, naočare i crna kožna torba su dale ovom izdanje jedan mističan vajb.

Gaga 007.

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija