Nakon što su srušili net sa Kim Kardashian West koja je obnažena i nauljana pozirala za naslovnicu, pa zatim prikazali Miley Cyrus u sličnom naked izdanju samo u društvu svinje ( inače njenog kućnog ljubimca!), magazin Paper je odlučio da malo umiri strasti i vrati se naslovnicama koje nemaju za cilj provokaciju i kontroverze. 

Naime, urađena po najvišim standardima, septembarska naslovnica ima za zvezde Jennifer Lopez i Balmainovog kreativnog direktora, Oliviera Rousteinga, dok je za temu poslužio moderan luksuz.

“Luksuz je danas retkost, individualan doživljaj... to je naše ophođenje prema dizajniranim komadima, ali i emocijama. Bilo da je u pitanju neko druženje, ples ili odmor, mi danas sve to želimo u nekoliko dimenzija, na nekoliko različitih nivoa," izjavio je Drew Elliot ispred Paper magazina.

Samim tim Lopez i Rousteing predstavljaju idealne role modele za naslovnicu jer oboje predstavljaju simbozu između high fashion sveta i pop kulture koja je ušla u sve pore modnog sveta!

Pored Jenn i Oliviera, najnoviji broj donosi i intervjue sa moćnim individualcima i stvaraocima poput Jeremy Scotta, Alexander Wanga, Riccarda Tiscija, Chelsea Manning i Kathy Griffin. 

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija