Poslednji put kada je Amal Clooney nosila zlatnu haljinu, podsetila nas je na elegantnu Disney princezu. Ovoga puta, vitka crnka i supruga Georgea Clooneyja je odlučila da izbriše tu uspomenu iz našeg uma i bilo kakvo poređenje sa princezama, upalivši svoje femme fatale dugme koje je neko vreme bilo na turn off.

(Amal Clooney u pastelnoj kombinaciji i killer torbi)

Naime, britansku advokaticu smo ugledali na promociji Casamigos Tequile na Ibici, koju je poznati holivudski par posetio u društvu svojih najboljih prijatelja, Cindy Crawford i njenog supruga, Rande Gerbera.

Iako je pojava prelepe Cindy takođe privukla pažnju svih prisutnih, Amal je bila zvezda večeri! Zgodna gospođa Clooney je izgledala seksi, glamurozno i zavodljivo u kratkoj zlatnoj Vionnet haljini kojom je istakla svoje duge, vretenaste noge.

(Stylish par: Amal i George usklađeni od glave do pete)

Drapiran materijal i nabori su mršavoj Amal bar prividno sakrili "anoreksiju" koja je itekako vidljiva. Kompletan look, advokatica za ljudska prava je finiširala crnim salonkama, zlatnom clutch torbicom i svojom prelepom, sjajnom kosom.

S druge strane, George je bio krajnje nonšalantan, stilizovan u jeans i belu košulju, ostavljajući priliku svojoj dragoj da potpuno dominira tokom večeri. Pravi džentlmen!

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija