Ukoliko ste veran fan Madonne, osoba koja prati njenu karijeru od samog starta i koja je bila minimum na jednoj turneji pop kraljice, onda znate da je Madge žena koja vodi računa o svemu. Može se reći da je pop divi skoro jednako bitno da ima super pesme, sjajne video spotove i fantastične scenske kostime.

Iako nam je za sada Confessions najbolja Madonnina turneja ( i to ne samo njena!) koja je produkcijski ali i vizuelno postavila standarde koje ni Madonna kasnije nije uspela da nadmaši, voleli bismo kada bi nam Madge došla u goste sa najnovijom svetskom turnejom Rebel Heart, jer na sceni postoji samo jedna kraljica ( sorry Bey ali tako je!).

(#Osamdesete: Ikone stila koje su obeležile ovu dekadu)

Prosto, nikad niko nije otišao sa Madonninog koncerta a da je bio razočaran kompletnom slikom jer ako iko pakuje fantastično slike sa zvukom na megalomanskim binama, onda je to Madonna!

(Beyonce, Katy Perry, Wang: Najveće zvezde današnjice u novom spotu Madonne)

A Madge je juče objavila da će na pomenutoj turneji nositi kostime s potpisom Wanga, Moschina ( Jeremy Scotta) i Guccija. Kraljica popa čija turneja startuje 9. septembra u Kanadi je pored pomenutih dizajnera angažovala još i Fausta Puglisija, Pradu, Swarowski i libanskog dizajnera Nicolasa Jebrana.

Finalne kostime još nismo imali prilike da vidimo, ali je zato pop diva na svom Instagramu šerovala nekoliko fotki sa probnih susreta sa dizajnerima, uključivši fantastične Gucci čizme od čipke i prekrasnu, živopisnu "La isla bonita" haljinu.

(Upoznajte dizajnera koji stoji iza kostima koje Madonna nosi u najnovijem spotu)

Madonna je do sada sarađivala sa francuskim dizajnerom Jean Paul Gaultierom, Karlom Lagerfeldom, Christianom Lacroix  i italijanskim duom Dolce & Gabbana. Svi ovi dizajneri su joj dizajnirali sjajne, legendarne kreacije poput sada već slavnog Gaultier brushaltera koji je nosila na turneji Blonde Ambition ( 1990).

Dok turneja ne startuje, pogledajte teaser koji najavljuje turneju >>>