George Clooney nikada nije važio za čoveka koji voli da se razmeće sa stilom. Na njegov stil ljudi su mahom reagovali ravnodušno ili sa stavom "dobar je George" ali samo dobar i veran klasici i nothing more. To se nije promenilo posebno ni nakon što je pred oltar odveo jednu od najbolje obučenih dama na svetu, britansku advokaticu Amal Alamuddin, sada Clooney.

Međutim, leto često ume da oraspoloži ljude i navede ih na eksperimentisanje s odećom. Tako se bar čini u slučaju holivudskog glumca koji je pre neki dan uočen sa svojom lepšom polovinom u casual šetnji jezerom Como gde par praktikuje da provodi leto.     

I da smo hteli nismo mogli a da ne primetimo kako je par bio savršeno stilski usklađen!  Naime, poznati glumac (preplanulog tena) je bio odeven u lagano letnje odelo od mešavine lana i pamuka u nežnoj, svetloj nijansi plave boje ispod kog je obukao belu košulju podsetivši nas na svoja izdanja iz filma Ocean’s Eleven.

Amal je bila više nego atraktivna dok je kraj Georgea blistala u plavo-beloj koktel haljini s potpisom Miu Miu, cvetnog printa koju je nadogradila srebrnim, metalik Pradinim sandalama. Vitka crnka je izgledala kao italijanska glumica iz šezdesetih.