Ako bilo koja zvezda voli haljine prepune proreza, onda je to J.Lo. Međutim, složićete se, retko koja dama ima tako zategnuto i zavodljivo telo kao pop diva i retko koja dama ume da iznese ovako smele i riskantne kreacije, zar ne? Zato od nje retko kad očekujemo da je zakopčana do grla i odevena u haljinu koja nema dekolte i minimum šlic. To prosto nije Jennifer.

Uzmite na primer poslednju njenu kombinaciju sa divinog rođendana. Prozirna LBD haljina sa prorezima i Lopezin stav kao da su govorili svima: "Moj je rođendan i proslaviću ga odevena u kombinaciju koju god ja poželim!". 

Rođendanski party koji je trajao nekoliko dana održan je u jednom popularnom klubu u Hamptonima, a kao što to običaji nalažu, zvezda večeri je bila slavljenica koja je na žurku došla ruku pod ruku sa bivšim partnerom Casperom Smartom.

Haljina je dizajnersko delo divinog prijatelja i dizajnera Baoa Tranchinija koji je osmislio više nego smelu haljinu koja je otkrila veliki deo torza u stilu Kim Kardashian. Za jedno ovakvo izdanje, J.Lo je morala da ima savršen, bronzani ten po celom telu, kao i odsustvo veša koji bi se ocrtavao na haljini.