Kada se udajete u kraljevskoj palati onda se nekako od mlade očekuje da sudbonosno "Da" izgovori u bajkovitoj, nestvarnoj venčanici. Upravo u jednoj takvoj na bračne zavete se zavetovala naslednica i trendseterka, Nicky Hilton. 

Naime, američka trendseterka se ovog vikenda udala za Jamesa Rothschilda u palati Kensington Palace noseći raskošnu venčanicu od bele čipke s potpisom Valentina. Ovu unikatnu venčanicu je specijalno za Nicky osmislio dizajnerski duo italijanskog brenda, Maria Grazia Chiuri i Pierpaolo Picciolo. Venčanica je ručno sašivena u ateljeu brenda u kom nastaju haute couture kreacije.

Hiltonova je otkrila da joj je san još od malih nogu bio da se uda u Valentinovoj venčanici, kao i da je zajedno s ovom modnom kućom na svojoj venčanici radila šest meseci, a tokom tog vremena pogledala je svaki look iz kolekcija poslednjih 10 godina.

Duga haljina bogato ukrašena čipkom u isto vreme je klasična, elegantna i izrazito prefinjena. Pažnju prevashodno privlači svojim gornjim delom, a posebno čipkanim rukavima i dekolteom, kao i vintage veom od čipke.

Kako prenose mediji venčanica je par košatala 50 000 dolara.