Najnoviji Rihannin video spot za pesmu "Bitch Better Have My Money" je izazvao mali potres na Internetu juče. Koliko je Riri preterala, da li je preterala, koliko je sve vulgarno i da li je ipak sve to samo art i šou biznis? Pisali su i pričali mnogi. Koje je vaše mišljenje: "Too much" ili "Rihanna, svaka čast" ?

I ovaj video je kao i svi dosadašnji imao casting, odnosno nekoliko modela koji su pored dive sa Barbadosa učinili da se o njemu najviše priča. A kada se bira glavni model za tako provokativan video i zvezdu poput Rihanne, manekenka ili maneken moraju da budu među onim "top of the top".

Pa sećate se glavne manekenke iz spota Te amo? Francuska glumica i manekenka Laetitia Casta doprinela je da pesma i spot se vrte u nedogled skoro jednako koliko i Rihanna.

Ovoga puta Rihanna se opredelila za plavušu i malo stariju manekenku. Naime, glavna manekenka video spota za Bitch Better Have My Money je model i glumica Rachel Roberts, inače lice Next Managementa koja u spotu glumi objekat lude Rihannine osvete.

Rachel je u modeling vode uplovila početkom devedesetih radeći kampanje za Chloe i Fendi, sarađujući s bezbroj modnih magazina poput Elle-a, Vogue-a, Harpers Bazaara i ostalih. Na pitanje kako je bilo raditi sa pevačicom na snimanju, manekenka je rekla da se osetila počastvovanom što je upravo zvezda sa Barbadosa izabrala nju od svih ostalih!   

“Kompletan video je osmislila Rihanna. Ona je kordinirala, bila ko-režiser i uradila lično kompletan kasting. Iako je prati negativna reputacija, Rihanna je krajnje profesionalna i fokusirana na posao. Do sada nisam imala prilike da učestvujem u nekom ovakvom projektu u kom je bila uključena masa ljudi i mašinerija. Bilo je helikoptera, brodova, pucnjave, ronenja, davljenja, promena lokacija, ludilo."

Međutim, čini se da je sve uspelo jer je video do sada već pregledan preko 8 miliona puta.