Olivia Palermo (St Barts)

Kada je ovo letovalište u pitanju, ono što poznate devojke obožavaju jeste činjenica da mogu neprimetno da dođu i odu odavde. Jedino iskusni paparaci fotografi mogu da im uđu u trag, ali sem njih, ovde je zagarantovan miran odmor u najvećem mogućem luksuzu.

Sienna Miller (Meksiko)

Iako nama i nije baš na dohvat ruke, trendseterkama odmor u Meksiku nije nikakav problem! Zaboravite na hacijende i prizore iz španskih serija, Meksiko je riznica neverovatnih letovališta od kojih nam zastaje dah! Los Cabos, Cabo San Lucas i naravno Cancun jesu obavezne destinacije.

Alexa Chung (Maldivi)

Dovoljno je samo reći: Maldivi i, ako je moguće, teleportovati se istog momenta! Zbog luksuznih hotela i potpune privatnosti, ova egzotična lokacija ne prestaje da bude u trendu. Budite sigurni, i ovog leta sa Maldiva nas očekuje nalet fotografija na Instagramu.

Chiara Ferragni ( Palm Springs )

Palme, retro vibe, odlična klima... Palm Springs je definitivno kalifornijski biser i omiljena destinacija devojaka čiji lifestyle obožavamo! Kada se umore od gradske vreve, ne postoji ništa privlačnije od ležaljke pored bazena i pogleda na neverovatnu prirodu koja okružuje ovaj pustinjski grad.

Cara Delevingne (Barbados)

Kada postavite jednačinu u kojoj su glavni akteri kokteli i sunce podešeno na najjače, dobijate idealno rešenje! Ovo karipsko ostrvo i dalje je u samom vrhu najpoželjnijih destinacija, a to najbolje znaju naše omiljene it devojke. Kada bi Barbados imao svoj soundtrack, složićete se da od Another Day in Paradise ne postoji bolji izbor!

Party savet: Ono što morate da znate kada se nađete u trendi letovalištu jeste da svaka žurka ima svoju temu! Pre odlaska, obavezno se raspitajte jer ne želite da se pojavite kao disko kraljica dok su druge zvanice obučene kao deo kluba prvih žena. 

Priredila: Jasmina Avramov