Britanska manekenka koja je nedavno uplovila u filmske vode trenutno aktivno promoviše svoj najnoviji film, Paper Towns.

Ovih dana smo je zatekli u Berlinu i Madridu, u kojima je boravila sa ekipom iz filma na predstavljanju svog novog filma. Naravno, u svom stilu, IT cura svetskog modelinga je blistala na oba photocalla romantične teen drame koju svi Carini fanovi s nestrpljenjem iščekuju.

22-godišnja manekenka je za madridsku premijeru izabrala mladalački crno-beli kostim u sitnom karo desenu, top i kratak, elegantan šorts koji je nadogradila prefinjenim sandalama i svojom raskošnom, blago prelomljenom kosom.

Berlinsko predstavljanje je proteklo u živopisnijem izdanju, s tim da su opet u fokusu pažnje svih bile manekenkine duge, zategnute noge. Ovoga puat Cara se opredelila za atraktivnu haljinu dugačkih crnih rukava od tila i crveno-žute suknje u cik cak desenu. Crne staleto cipele, ruž u boji višnje i raspuštena valovita kosa komplementirali su ovo izdanje britanske manekenke.  

Na oba photocalla društvo manekenki je pravio njen prijatelj, Nat koji je poznat po ulozi u filmu The Fault in Our Stars.