Latino diva uvek pleni pažnjom, gde god da se pojavi. Za to su mahom zaslužne glamurozne i prilično otkrivene kreacije ali i njeno savršeno telo. Dok je crveni tepih rezervisan za uzane, couture kreacije, tokom dana i na putovanju J.Lo viđamo u umerenim i ležernim izdanjima.

U jednom takvom smo je primetili juče na LAX aerodromu. Seksepilna Jenn je izabrala da putuje u IT komadu jeansa, famoznim zvoncarama koje je nadogradila kratkim puloverom u plavoj boji istaknuvši svoj zategnut stomak. 

Smeđe sandale na platformu i velika crna torba zaokružili su ovaj travel look tokom kog je pevačica promovisala i svoju novu frizuru, tačnije dužinu: jednako slavni #bob.

Inače, J.Lo je ovim izdanjem takođe svima demonstrirala kako zvoncare savršeno pristaju ženama koje imaju obline poput nje. Birajte takozvani boot cut model, odnosno onaj koji se od kolena blago širi. Tako donji deo farmerica balansira obline u bokovima i zadnjici. Visoke pete ili platforme dodatno će izdužiti vaše noge, što tačno možemo videti i na ovom primeru.