Iako su 68. Kanski festival pohodile velike holivudske glumice, sam kraj je pripao bolivudskoj lepotici i bivšoj Mis sveta (1994), Aishwaria Rai (41) koja je uspela sve njih da zaseni raskošnom, putenom lepotom koja ostavlja bez daha.

Prelepa Aishwarya koja je boravila u Kanu u sklopu premijere svog najnovijeg filma Jazbaa je već sredinom prošle nedelje na glamuroznoznoj gala večeri amfAR-a blistala u čipkanoj, lavanda haljini s potpisom libanskog dizajnera, Elie Saaba. 

Nakon ljubičaste kreacije, indijsku lepoticu smo videli na premijeri filma Youth u spektakularnoj kreaciji Ralph & Russoa.

Crno-bela haljina fluidne forme pune volana iz jesenje kolekcije je pokazala da Rai preferira dramatične, haute couture kreacije o kojima mediji bruje nekoliko dana potom.

Svedeniju bordo kreaciju Oscara de la Rente, Aishwaryja je ponela na zvaničnom photocallu filma Jazbaa. Otmena nijansa bordo boje i svetlucavi materijal su još više naglasili preplanuo ten indijske glumice, njene pune usne i kestenjastu, sjajnu kosu koja je padala na ramena u blagim talasima.

Na premijeri filma Carol, Aishwaryja je plenila pažnjom u zelenoj Elie Saab providnog tila i raskošne čipke koja je naglasila njene seksepilne obline i prirodnu lepotu.

Pa u kojoj vam je Rai bila najlepša i najzanosnija?