Ako zanemarimo činjenicu da je Anna Wintour podržala s osmeh comeback Johna Galliana, i pojavljivanje Kim Kardashian u Roberto Cavalli kreaciji koja izgleda kao kopija Tiscijeve koju je queen Bey nosila pre nekoliko godina na Met Gali, onda definitivno možemo da kažemo da je najzanimljivija za diskusiju i pisanje sa ovogodišnje donatorske Met Gale bila Riri.

Pevačica sa Barbadosa u poslednje vreme ima običaj da nosi kreacije koje dobijaju preko hiljadu meme ilustracija na internetu! Pa sećate se balske pink haljine Giambatiste Vallija koju je Riri nosila na poslednjim Grammy nagradama?

Svet se tada poigrao sa divinom haljinom koja ih je najviše asocirala na šećernu vunu, kišobran, maturske kreacije. A najnovija? Pa malo je reći kako je publika reagovala kada se Riri pojavila na crvenom tepihu u dramatičnom kaputu kineskog dizajnera Guo Peija ali Instagram i Facebook je eksplodirao s komentarima "kakva je ovo jeziva kreacija!" i "kao da je obukla masivnu, ogromnu kajganu sa prazilukom i peperonima".

U moru ilustracija, ova je ubedljivo najbolja a doprinela joj je SJP, tačnije njen turban nalik plamenu. Pogađate, neko je ispekao kajganu!