Da li je moguće definisati lepotu? Ili postaviti neke parametre? Mi mislimo da je nemoguće. Lepota je individualna iako postoje neka opšta shvatanja i viđenja lepote koja Monicu Bellucci, Mirandu Kerr, Jessicu Albu, Jennifer Lopez i ostale dame rangira širom sveta među najlepše žene na svetu.

(13 činjenica o poznatim koje su relativno nepoznate)

Pa koja je po vama najlepša? Magazin People nema nikakvu dilemu. Za njih je najlepša Sandra Bullock koja je imenovana pre neki dan za "Najlepšu ženu na svetu" u okviru godišnje People liste. 

(Beauty pravila i trikovi poznatih dama)

Zvezda filmova “Miss Congeniality” poseduje retku eleganciju kao i odsustvo bilo kakvog botoks tretmana. Njene bore i prirodan izgled pokazuju iz dana u dan da je Bullock prihvatila godine i da uživa u njima, kao i u životu.

Ali njena lepota je daleko veća od njene prirodnosti: videli smo kako se nosila sa raskidom braka kada je otkriveno da je Jesse James imao bezbroj afera tokom njihovog braka, kako je pritrčala u pomoć, donirajući preko milion dolara u humanitarne svrhe za sve ugrožene nakon katastrofalnog uragana Katrina koji se dogodio Nju Orleansu.

(Otkrijte ko je najplaćenija glumica u Holivudu)

Ne smemo da zaboravimo ni da je upravo Sandra dobila skoro Oscara za ulogu u filmu "The Blind Side" iako je uvek bila u senci ostalih zvezda, svesno držeći svoj život van svih medijskih dešavanja i skandala.

Žena koja je srećna, koja je uspešna i koja uživa u životu. Upravo takve žene su najlepše. Ako već moramo da ih generalizujemo i definišemo!