Nakon otvaranja sopstvenog butika u Londonu, britanska dizajnerka je juče u Los Anđelesu u slavnoj robnoj kući Barneys New York – što je i više nego velika stvar za svakog dizajnera, predstavila svoju najnoviju kolekciju kojom je i zvanično otvorene njen kutak u ovoj robnoj kući.

I to u društvu svoje male princeze, preslatke ćerkice Harper (3).

(Victoria Beckham otkrila koja je njena idealna radna uniforma i koji komad je zabranjen u njenoj kancelariji)

Vic se pojavila sa najmlađim članom porodice Beckham u robnoj kući, izazivajući veliki pažnju svih posetilaca. Sam ulazak je dokumentovala fotkom na Instagramu, uz tekst: “Danas sam doša u posetu @Barneysnyofficial LA sa svojom najboljom prijateljicom!! Biće ovo zabavan dan za nas devojke!! X vb”

Za ovu priliku dizajnerka je obukla atraktivnu crvenu haljinu zatvorenog dekotea i dugih rukava iz njene aktuelne kolekcije i killer crvene salonke, dok je kompetan look nadogradila chic repom. Poseban detalj koji nas je impresionirao je bio leđni deo, odnosno prorez nalik ušivenom boleru koji je otkrio delić leđa slavne Britanke. 

Harper koja je svo vreme držala maminu rukicu je kraj Victorije izgledala kao pravi mali anđeo, obučena u medenu belu rupičastu haljinu i bele sandale, dok joj je kosa bila stilizovana u dve identične pletenice. 

(Predmet žudnje: Haljina od organdin svile s potpisom Victorie Beckham)