Jedan od najglamuroznijih događaja u Monaku, Le Bal de la Rose, gala veče koje organizuje humanitarna fondacija Princess Grace Fondation (prošle godine obeležila 50 godina od osnivanja) održano je ovog vikenda u Monte Karlu pred mnogobrojnim zvanicama.

Domaćica večeri je bila predsednica fondacije i najstarija ćerka tragično preminule filmske dive, princeza Caroline, koja se na glam događaju pojavila u svilenoj, ivory haljini s potpisom francuske modne kuće iz njihove aktuelne Haute-Couture kolekcije.  

Ipak, uloga zvezde večeri je pripala njenoj prelepoj ćerci, Charlotte Casiraghi koja je blistala u uzanoj pink haljini s upečatljivim crnim detaljima, iz takođe aktuelne haute couture kolekcije, za proleće 2015, nalik tvid kostimima koji su zaštitni znak francuske kuće.

Kompletan look, monaška princeza za koju mnogi tvrde da je nasledila lepotu i šarm svoje poznate bake, Grace Kelly, je nadogradila ljupkom punđom, crnom, satenskom clutch torbicom i crnim salonkama.

Naravno, specijalan gost večeri je bio prijatelj porodice, kreator Karl Lagerfeld.

Našu pažnju je privukla i engleska pevačica Lily Allen koja je tokom nastupa nosila unikatnu haljinu s potpisom Karla Lagerfelda, koja je specijalno napravljena za ovaj nastup muzičke zvezde. Krajne efektnu haute couture kreaciju krasi impresivan svetlucavi vez od bisera i šljokica koji je ušiven na providnu, bledoružičastu til postavu.

Lilly je nosila i najveličanstveniji ogrtač u jarkoj pink boji čija kragna izgleda kao najlepši buket ruža, osmišljena u čast samog događaja koji slavi ne samo Grace Kelly već i jedan od najlepših cvetova na svetu, ružu.

Prelepo!