Proleće je fantastična prilika da resetujete svoj garderober i pripremite se za novu sezonu kojoj se svi od reda radujemo unapred! Jer, konačno možemo da se odmorimo od teških kaputa, debelih, vunenih džempera i dubokih čizama. Vreme je za laganije materijale, lepršaviji kroj, vedrije boje i kraće dužine.

Nakon što je prisustvovala otvaranju izložbe Savage Beauty, posvećene stvaralaštvu Alexandera McQueena (na kojoj je šminkom razočarala učinivši sebe daleko starijom i ozbiljnijom) a potom i amfAR gali u Hong Kongu gde je zablistala u beličastoj kreaciji sopstvenog potpisa, Victoria je otputovala u Peking.

Presvlačenje je iskoristila da se preobuče u IT model pantalona za proleće, kilote (bermude) koje uz pomoć materijala i plisea izgledaju kao suknja. Victoria nam je tako dala savršen predlog za prolećni look učinivši pomenuti model krajnje ženstvenim, chic i lako kombinovanim s ostalim odevnim komadima. Umesto da odabere neke jednobojne kilote i da ih upari s nekom otmenom bluzom, Vic se u stilu elegantne sailor devojke opredelila za pruge i neutralnu ali prolećnu kolorističku kombinaciju (bela + siva + sivkastoružičasta).

U stvari ove bermude su sve, samo ne sasvim arhitektonski, dobro strukturirani komad, ali su veoma šik i izgledaju tako pariski. Dok su kilote obeležile vertikalne pruge, pamučnu majicu kojom je nadogradila bermude obeležile su deblje, horizontalne pruge. Oba modela su iz kreatorkine Pre-fall kolekcije. Kompletan look, Vic je finiširala nude stileto cipelicama s potpisom Francesca Russoa. 

Samo dan pre ovog izdanja  Vic je izazvala pometnju na aerodromu kada se pojavila u svom prepoznatljivom black izdanju: taman, skinny jeans + crna bluza + kratka, dlakava bundica s krznenim reverima.