Uvek zanimljiva i nedoljivo šarmantna Gwen Stefani, ne ume da nas razočara. Ova 45-godišnja muzička zvezda i kreatorka iz stajlinga u stajling dokazuje da ima jedan od najboljih i najoriginalnijih stilova na svetu.

Ona je ležerna, grunge, cool, praktična, chic, retro... jedna od retkih dama koja uspeva da objedini nekoliko različitih stilova a da to rezultira kombinacijom koja impresionira.

Svoju ležernu stranu Gwen je pokazala pre nekoliko dana kada smo je uočili na ulicama L.A. posle posete kalifornijskom Dizniledu gde je sa svojim sinovima Zumom i Kingstonom provela zabavan dan, daleko od mnogih obaveza među kojima je i aktualni The Voice u kojem je jedna od članica žirija.

Gwen je izgledala retro ali moderno pojavivši se u boyfriend jeansu koji je uparila ležernom, širom majicom na pruge. Nadogradnja je bila u njenom stilu: retro, bele naočare za sunce, njena chic platinsta kosa u stilu pedesetih, ceger od pvc koji menja boju na suncu i sandale sa kaiščićima.

Nezaobilazan je bio pink ruž kojim je Gwen finiširala ovu efektnu ležernu kombinaciju s daškom glamura, za šta su najviše bile zaslužne crne sandale sa kaiščićima.