Od kada je došla u žižu svetske javnosti i to zahvaljujući ulozi Anastasije Steel, stidljive i neugledne studentkinje koja započinje vezu sa tajanstvenim i neodoljivim biznismenom, Christianom Greyom (i vrapci na grani znaju o kom filmu je reč), modni magazini (među kojima smo i mi) je zanimo samo jedno: kakav je stil mlade glumice i ćerke Melanie Griffit i Dona Johnsona?

Komentari su ipak bili slični: neuverljiva, neupadljiva, obična, zastrašena. Kreacije sa premijere i turneje filma malo su popravile sliku ali svi smo čekali da se Dakota probudi i ponudi nam jedno izdanje koje će nas ostaviti bez teksta. Nismo dugo čekali, jer Miss Johnson je izabrala najbolji mogući momenat da zablista: na pariskoj reviji sezone, Christiana Diora.

Iako nam je pogled bežao i ka izdanjima Hanelli Mustaparte, Letizije Caste i Hailee Steinfeld, Dakota je ukrala show ispred Luvra donoseći najfiniju i najčistiju eleganciju na reviju, u stilu najvećih ambasadorki brenda, Natalie Portman i Marion Cottilard!

Pojavivši se u savršenom korset-sakou i pantalonama (all black) i crnim salonkama Dakota (25) nas je podsetila i na slavan look koji je Olivia Newton John prošetala pri kraju filma Greese, igrajući Sandy. Kosa i naočare su kompletnom outfitu dale retro notu i svežinu.