Ona je jedna od najlepših i najseksepilnijih holivudskih zvezda koju smo mahom uvek viđali u ženstvenim kombinacijama suptilne erotike. Međutim, debitantska kolekcija Alessandra Michelea za Gucci koji je u vlasništvu grupe Kering kojom presedava njen suprug, Francois-Henri Pinault je bila prilika da Salmu vidimo u sasvim drugačijem izdanju.

Naime, prelepa Salma koja u 48-oj godini izgleda zanosnije i lepše nego u dvadesetim se na Gucci reviji pojavila u nesvakidašnjem androgenom izdanju, sve sa atraktivnom plavom beretkom koja je prepoznatljivi detalj francuskog šika.   

Men Will Make Passes at these Girls in Glasses: If you ever doubted that a certain breed of rebel was very much in, look no further than the berets and glasses—and very sheer blouses—worn by Alessandro Michele’s Gucci girls. (The Wes Anderson–worthy bobble-knit beanies were an added bonus.) Even Salma Hayek indulged in a jauntily tipped topper, hers in a bright blue.

(Pogledajte Salmu Hayek u crno-belom editorijalu u kom izgleda bolje nego ikad)

Zanosna glumica je već na samom dolasku ispred Piazze Oberdon privukla pažnju paparaca i okupljenih novinara stilizovana u uzani navy blejzer koji je naglasio njene raskošne obline, ispod kog je nosila svetloplavu košulju stilizovanu s bordo, satenskom mašnom koju smo potom videli i na Gucci modelima tokom revije. Holivudska zvezda je teget blejzer finiširala elegantnim širokim bordo pantalonama, blago zvonastih krajeva i svetlucavim platformama takođe u boji godine, marsali.

(Pogledajte koje kreacije najviše voli da nosi Salma Hayek)

Iako je mnoge iznenadio ovaj Salmin look ( tipično italijanski stil da nema beretke koja je simbol francuskog šika) mi možemo samo da se divimo glumičinoj smelosti da izađe iz svoje komforne, uobičajne zone i obuče prelepe pantalone s potpisom Alessandra Michelea pružajući na taj način podršku novom dizajneru italijanske kuće.

Bila je ovo savršena interepretacija boho stila u režiji seksepilne Salme koja izgleda bolje nego ikad!