Ako ste se ikad zapitali kako to izgleda kada Bey vežba u teretani, evo prilike da to saznate! Rnb diva koja na bini đuska s energijom jedne Tine Turner pružila je priliku svojim fanovima na društvenoj mreži Instagram da zavire u njen program vežbanja.

Naime, queen Bey je postovala na svoj profil video na kojem možemo da je vidimo kako intenzivno vežba u teretani, i to u želji da oda počast petoj godišnjici programa fizičke aktivnosti Let's Move koji je pokrenula Michelle Obama u želji da motiviše i pokrene omladinu da se bori protiv sve vidljivije i učestalije gojaznosti među mladima!

"Proslavljamo petu godišnjicu programa Let's Move! #GimmieFive @MichelleObama," napisala je Bey ispod simpatičnog posta.

Pa koje vežbe praktikuje Beyonce? Čučnjeve, podizanje nogu i kikboks, ako je suditi prema priloženom video snimku!

Inače, rnb diva se pridružila Obaminom programu nedugo posle pokretanja istog (februar 2010) i to snimkom u kom sa dečicom u školskoj kafeteriji đuska na pesmu "Move your body".  

"Uzbuđena sam i presrećna što imam priliku da učestvujem u jednom ovako programu koji se obraća svim ljudima na svetu sa samo jednom porukom: povedite računa o svom zdravlju, i pokrenite se!