Iako u svojoj biografiji ima impresivan broj revija (od zatvaranja JPG haute couture revije do pojavljivanja na revijama Jeremy Scotta i DKNY), od kada je promenio pol, Andreja Pejića nismo imali prilike da vidimo na nekoj reviji.

Prvu šansu da zablista u svom feminem izdanju, pružio mu je britanski modni dizajner Giles Deacon na London Fashion Weeku. Poznati dizajner koji je prikazao svoju najnoviju kolekciju za jesen / zimu 2015. u kojoj preovladava gotičko-romantična atmosfera, pružio je šansu Andreju, odnosno Andreji da zakorači na pistu prvi put nakon operacije pola koju je imao početkom ove godine.   

(Pogledajte 5 modnih zapovesti Andreja Pejića)

Pejić je bio četvrti model po redu koji se pojavio na pisti, između Edie Campbell i Grace Hartzel, izgledajući prilično neprepoznatljivo, stilizovan u crnu, satensku pelerinu, ravnog kroja s mašnom i četvrtastim rukavima, ispod koje je nosio belu košulju s podignutom, raskošnom kragnom, prepunom falti. Moćan i upečatljiv izlazak!

(Pogledajte članak sa Jadrankom Savić o odrastanju njenog adrogenog sina, Andreja Pejića)

Verujemo da ovo nije poslednji put kako ćemo Andreju (koji je nedavno najavio da će glumiti u Coppolinoj ekranizaciji The little mermaid) na ovosezonskom Fashion week izdanju, a vi ?