Nakon što je u Njujorku predstavila svoju najnoviju kolekciju za sezonu jesen / zima 2015. , britanska dizajnerka Victoria Beckham je odletela u London gde je pored repera Kanye Westa, američke dizajnerke Donne Karan i rokera Bobby Gillespiea prisustvovala specijalnoj komemoraciji koja je upriličena za Louise Wilson, britanskog modnog eksperta koja je preminula u maju prošle godine.

Victoria koja polako ali sa sve većim uspehom osvaja i najhladnija modna srca pre nekoliko dana nije samo bila u žiži javnosti zbog kolekcije koja je naišla na odlične komentare i pohvale, već i usled vrtloglavo viskoh cipela koje je prošetala njujorškim zaleđenim ulicama!

Domaće tlo i poznata okolina, ali i nesvakidašan događaj koji je zahtevao svedenu, skromnu i pristojnu kombinaciju Victoriju je vratio u onaj autfit koji bivša Posh ima u malom prstu: all black kombinaciju! 

Inače, Louise Wilson je bila jedna od najuticajnijih osoba za svet mode u Engleskoj, dugogodišnji predavač na prestižnoj Central Saint Martins College of Arts and Design, i jedan od omiljenih profesora preminulog Alexandera MCQueena.