Još od kada je britanski magazin Love najavio svoj 13 po redu broj, krajem prošle godine, znali smo da će čast da uveliča naslovnicu pripasti nekom članu iz Kardashian-Jenner familije: na prvim promo fotkama imali smo prilike da vidimo Kendall Jenner i Caru Delevingne kako se igraju jedna sa drugom, sve sa Jennerovim nogama oko svoje najbolje britanske drugarice.

Nakon toga je sama Kim objavila svoju solo naslovnicu koja je izazvala oduševljenje fanova širom društvenih mreža na kojoj je izgledala više nego moćno dok je na stepenicama pozirala u unikatnoj Pradinoj kreaciji, dok su joj lice akcentovali blajhovanim obrvama.  

Međutim, juče smo konačno imali priliku i to putem Instagram profila da vidimo deo naslovnice na kojoj je upravo Kim sa britanskom zvezdom modelinga, dear Carom Delevingne! Crno-beli portret je uslikao norveški fotograf Sølve Sundsbø, dok se za stajling pobrinula Katie Grand.

Iako se na naslovnici nalaze dve najpopularnije zvezde današnjice, njihove ličnosti su u krajnjoj suprotnosti, kontrastu: Delevingne je fotografisana sa isplažnjenim jezikom, dok je Kim uslikana u svom najboljem #selfie izdanju, s poluosmehom nalik Mona Lizi i mokrom kosom koja joj pada niz lice.

U najnovijem broju Love magazina, Delevingne će debitovati na mestu gostujućeg urednika, a glavni zadatak će joj biti intervju sa rijaliti zvezdom.