Jedna od predvodnica nove generacije supermodela, Gigi Hadid, od svoje pojave na sceni, brzo je postala meta paparazza i novinara.

Za to je sigurno velikim delom zaslužna i činjenica da smo za Gigi prvi put čuli u reality showu "The Real Housewives of Beverly Hills" u kom se pojavljivala s vemena na vreme, s obzirom da je ćerka jedne od glavnih junakinja rijalitija, Yolande Foster.

Međutim, njenoj popularnosti u svetu modelinga, najviše je kumovala uticajna modna urednica Carine Roitfeld, koja je Hadidovoj pružila priliku da zablista u editorijalu CR Fashion Book izdanja. Upravo od tog trenutka, nije prošao ni dan a da 19-godišnja Gigi nije punila medijske stupce.

Novu članicu Victoria's Secreta, fotografi su ovog vikenda uhvatili na aerodromu u Los Anđelesu, gde se šarmantna Gigi pojavila u modnom izdanju spremnom za fotografisanje.

Njenu ležernu, a opet tako stylish kombinaciju činile su Goldsign farmerice, majica sa šarenim printom i Iro bela kožna jakna. Tu su se našli i skupoceni dizajnerski aksesoari: Hermes torba od krokodilske kože s krznenim priveskom i Chanelove kaubojske gležnjače.