Manekenska karijera Kristine Pimenove prouzrokovala je određene kontroverze, jer je prema mišljenju mnogih, ova devojčica premlada za sve što ju je snašlo, pogotovo zato što njene fotografije već neko vreme kruže internetom!

Kristininu Facebook i Instagram stranicu, koje obe imaju preko 2.5 miliona fanova, uređuje njena majka koja je jasno naglasila kako Kristina nikad sama ne objavljuje ništa na internetu, što ipak nije sprečilo mnoge da prokomentarišu kako je cela ova stvar neprimerena i da neke slike nepotrebno naglašavaju njenu seksualnost.

Naravno da su se na njenim fotografijama pojavili i neumesni komentari, koji ne bi trebalo da budu izrečeni u kontekstu jedne 9-godišnje devojčice.

Međutim, još uvijek se vode polemike da li je to krivica njenih roditelja što su uopšte dozvolili da se takve fotografije njihove ćerke i objave na internetu..

Negativni komentari ipak nisu sprečili Kristinu da već do sada sarađuje sa velikim brojem poznatih dizajnera poput Armanija, Dolce i Gabbane i Roberta Cavallija, koji je prvi izjavio da je mala Ruskinja najlepša devojčica na svetu!