Britanska #it cura, Alexa Chung važi za jednu od najzanimljivijih dama na modnoj sceni, koja se ne ustručava da se smelo poigra s novim trendovima, stilovima i detaljima. Zato ne treba da nas čudi što je njen Instagram profil među najpraćenijim na svetu. Alexa je classy, urbana, stajliš, chic, retro, a često i seksi.

I dok je letnja sezona rezervisana za damske, ženstvene kombinacije, zimi Alexa preferira klasiku i udobnost, kombinacije poput ove u kojoj smo je primetili na ulicama Los Anđelesa, koju je dokumentovala i fotkom na svom Instagram profilu.

U želji da najavi kolekciju teksasa za AG, Alexa je prošetala duplu teksas kombinaciju, zauzela classy pozu i fotku odmah šerovala sa svojim vernim fanovima.

Upečatljiv tomboy look (skinny jeans, crna majica i teksas košulja), britanska tv prezenterka, autorka i stilistkinja je osvežila krem džemperom koji je prebacila oko ramena nalik marami, damskom pink torbom s potpisom Louis Vuitton, naočarama i crnim baletankama sa kaiščićima, pa je ceo look bio nekako retro.

Naravno, stil je finiširala vatrenocrvenim ružem i svojom kratkom, bob frizurom.