London je možda posiveo od silne kiše koja ga je okupirala poslednjih nekoliko dana, ali Victoria Beckham ne dozvoljava da je loše vremenske prilike zbune ili dovedu u situaciju da na ulice britanske prestonice izađe u običnoj, neurednoj kombinaciji. A ne. To u ovom životu nećete videti od Vic koja je spremna za sve moguće epizode!

Britanska dizajnerka (40) koja je početkom jeseni otvorila svoj prvi butik u Londonu koristi svaku slobodnu priliku da poseti isti, stilizovana u svoje stajliš krpice. Tako je bilo i ovoga puta kada je njena poseta izazvala veliku pažnju slučajnih prolaznika.

Beckhamova je za pomenuti dolazak izabrala više nego eponomnu kombinaciju: beo, mekani oversized džemper s rolka-kragnom koji je uparila sa meliranom suknjom od najfinije vune, midi dužini koja se pri krajevima širi u blagim faltama.

Iako je vreme bilo više nego kišno, pa samim tim mokro, Victoria je kompletnu kombinaciju nadogradila chic čizmicama od prevrnute kože u Marsala boji, pokazavši nam da je itekako svesna koja je boja proglašena za IT boju 2015!

Pored bordo čizmi, Victoria je pomenutu otmenu boju provukla i kroz kožnu, clutch torbicu a neizbežan detalj ovog izdanja je bio i par naočara kao i njena uvek super stilizovana duga kosa.

Perfekcija za 10!