Kada se prisećaju svojih prvih godina u modelingu, većina devojaka često napomene da bi im mentor bio zlata vredan, odnosno da bi bilo sjajno da su imale kraj sebe iskusniju koleginicu koja bi im dala nekoliko vrednih saveta.

Kendall Jenner koja se od februara ove godine teleportovala u najveće modeling visine, ima sreću da u svom krugu najbližih koleginica već ima Joan Smalls i Jourdan Dunn koje se ne ustručavaju da pohvale svoju mlađu koleginicu.

Prelepa portorikanska manekenka i dugodišnja zvezda Estee Lauder kampanja, Joan Smalls je tako prilikom snimanja najnovije kampanja za Lauder, zajedno sa Kendall obavila jedan zanimljiv intervju.

U želji da poželi dobrodošlicu u tim Lauder ambasadora, Joan je u opuštenjoj atmosferi pitala 19-godišnju Kendall o njenoj makeup rutini, najvećem strahu (da će je zgnječiti masivna kometa. Ne pitajte!), kao i o društvenim mrežama i to sve za The Estee Edit izdanje.

Prilikom intervjua, Joan je takođe spomenula koji savet je dala Jennerovoj kada su se devojke prvi put i upoznale, na Givenchy reviji za jesen 2014.

"Da li se sećaš šta sam ti tada rekla? Savetovala sam te da budeš više boyish i dramatična u ekspresiji lica, i uradila si sjajan posao!"

Zanimljiv je bio deo gde je Joan pitala Kendall da li su joj s obzirom da ima 4 starije sestre, ostale Kardashian/Jenner davale neke make up savete.

"Sve moje sestre su u mlađoj dobi prošle školu šminkanja, i uvek su me savetovale da je neutralna šminka, odnosno prirodan look, najbolji izbor."

Hm, pa sad. Ne vidimo da Courtney, Kim i ostale se drže ovog pravila, ali oook.