Jennifer Lawrence, tebe je tako lako voleti. Ne samo da je u pitanju jedna od najboljih glumica današnjice, nego je super kul devojka koju obožavaju svi, od fanova preko filmskih stvaraoca do medija. Pri tom je i dama koja ima impresivan, nepogrešiv stil.

A kada kažemo impresivan, onda mislimo upravo na jedno ovakvo izdanje koje dokazuje da se Jenn ne plaši da eksperimentiše sa različitim stilovima, kao i sa različitim dekadama.

Da, ona ostaje verna omiljenim modnim kućama poput Diora, ali i taj Dior nosi na različite načine, trudeći se da uvek izgleda drugačije.

Međutim, za gostovanje u popularnom večernjom showu Davida Lettermana, glumica je odlučila da se pojavi u seksi, uzanoj crvenoj haljini engleskog dizajnera, italijanskog porekla, Antonija Berardija.

Uzan kroj je itekako imponovao sjajnoj figuri poznate glumice koja je jednostavnu haljinu u vatrenocrvenoj boji nadogradila crnim, oversize beljzerom neobičnog, špicastog kroja i frizurom koja je trenutno najveći hit u svetu frizura: lepršavim, talasastim bobom

Da je već odavno profi u svetu stilizovanja, dokazala je kada je kompletan look finiširala elegantnim sandalama Manolo Blahnika sa metalnim lancem u vidu kaiščića, crvenim ružem i retro naočarama.