Da besprekorne lepotice ne postoje samo u Disneyevim bajkama, dokazuje mlada unuka slavne holivudske glumice Grace Kelly (1929-1982).

Ljupka Charlotte, jedina ćerka princeze Caroline od Monaka i Stefana Casiraghija koji je tragično nastradao 1990. godine, kada je Charlotte imala nepune 4 godine, već dugo se smatra jednom od najlepših princeza na svetu, zahvaljujući svojoj dugoj smeđoj kosi, usnama jarko crvene boje i umiljatom osmehu.

Da je nasledila holivudski izgled svoje bake, Charlotte nam je pokazala na glamuroznoj LACMA gala večeri, koju je posetila u društvu životne partnerka Romana Abramovicha, ruske trendseterke Dashe Zhukove.

Princeza Monaka je izgleda poput holivudske dive obučena u svetlucavu Gucci zelenoplavu haljinu, prepuna motiva egzotičnih cvetova i lišća, nalik onima koji krase kostime gejši. 

Pogledajte 5 najbolje stilizovanih dama plave krvi. 

Inače, Charlotte je ambasador luksuznog modnog brenda Gucci koji je organizovao pomenutu galu, a iz veze sa francuskim glumcem marokanskog porekla Gadom Elmalehom ima sina Raphaela (godinu dana).

izvor: Stil