Kada smo prvi put na London Fashion Week izdanju, ugledali Fordovu otkačenu, seksi, rock 'n' roll odeću koja izgleda kao da je pretrepela određene nezgode, odmah smo pomislili: Miley Cyrus i Rihanna!

Pa, moramo da priznamo da ovim damama nije dugo trebalo da izaberu svoje omiljene modele iz pomenute kolekcije.

Samo mesec dana nakon famoznog FW izdanja, trenutno dve možda i najprvokativnije (sorry Gaga, ali odavno nas nisi šokirala) zvezde na svetu su odlučile da Fordove prvokativne modele koji više otkrivaju nego što skrivaju obuku za AmfAR Inspiration Galu koja je održana u Njujorku.

S obzirom da je gala bila posvećena cenjenom kreatoru, Miley i Rihanna su na ovaj način odale omaž legendarnom dizajneru noseći njegove modele, što je po prikazanim fotografijama sa gale, i te kako imponovalo slavnom kreatoru. 

Killer i više nego rizične kreacije savršeno su i na svoj seksepilni način iznele mlade pevačice.

Dok se buntovnica bez razloga, Miley opredelila za crnu dugačku haljinu sa dvema, kožnim trakama koje ukoso prekrivaju grudi, Rihanna je možda još bila i provokativnija u beličastoj kreaciji dubokih šliceva, čiji je gornji korset najviše podsećao na providan brus od tila, sve sa svetlucavim detaljim koji je pokrio tek samo bradavice.    

Naravno i ostale zvezde su ispratile Tom Ford dress code pa smo tako Gwyneth Paltrow koja je vodila galu (awkard momenat kada je najavila svog bivšeg supruga Chrisa Martina koji je otpevao nekoliko Coldplay pesama) videli u savršenom, crnom odelu iz njegove prolećne kolekcije, dok je simšatična glumica January Jones za ovu priliku izabrala metalik haljinu midi dužine.